Klubnap

klubnap

Időről időre, többnyire havonta egy hétfői délelőtt összejövünk, hogy egymás társaságában töltsük el egy sportmentes délelőttöt. Ezek időpontját és témáját ezentúl itt fogom jelezni Nektek, remélem minél többen eljöttök erre az ingyenes egyesületi tagoknak szervezett kötetlen összejövetelre. Én ott leszek, számítok Rátok!

Május

Időpont: 2019. május 20. hétfő 9.00
Helyszín: 517.u.25. Klubház  Kucorgó Sószoba

Egy egészségünket segítő szolgáltatással és annak kedves tulajdonosnőjével ismerkedtem meg a kerületben, gondoltam Nektek is bemutatom.E havi kihelyezett klubnapunk helyszíne a Kucorgó Sószoba lesz, ahol az AREC száraz sóterápia előnyeit ismerhetjük meg a tulajdonos Marosi Mónika előadásában,  s közben megtapasztalhatjuk a sóterápiás kúrát!
Mónika elmondása szerint ez az ország egyik legkorszerűbb sóterápiás szolgáltatása, az egyetlen olyan sóterápia, amely valóban egészségügyi szolgáltatásként használható, kiegészítő kezelést nyújt miden légúti tünet esetén, a náthától a COPD-ig, 1 éves kortól 100 éves korig. Hatását orvosi kutatások igazolják, a Magyar Tüdőgyógyász Szövetség ajánlásával rendelkezik.
Próbáljuk ki együtt! A létszám max. 15 fő. Időpont: május 20. hétfő, reggel 9-től. Az ingyenes program időtartama: 1 óra. A későbbiekben a makkás látogatók kedvezményt élveznek a sószoba látogatásakor. Szólj ha jössz! Bejelentkezés ITT.