MARADJ OTTHON! – Online órák

Egy héttel az utolsó nordic walking túránk és személyes találkozásunk után arról tájékoztatlak, hogy az egyesületi életünk nem áll meg, programjaink folytatódnak – természetesen most csak virtuálisan. Nagy szerencsénkre tavaly nyáron összeállítottuk azt az online megosztó felületet, melynek segítségével most gombnyomásra indulhatott a MAKKA ONLINE KLUB.

 

Az élet sajnos azt hozta, hogy most jó néhány hétig személyes találkozásainkat, túráinkat, kirándulásainkat, szenior torna és más mozgásos óráinkat nélkülöznünk kell. Megértjük és tudomásul vesszük ezt egészségünk érdekében. Azonban nem kell elengednünk egymás kezét, van lehetőség arra, hogy összetartó közösségünk tagjaival a továbbiakban is tartsd a kapcsolatot, hiszen erre most mindennél nagyobb szükségünk, szükséged van.

A próbahét után kijelenthetem, hogy folytatódnak óráink is, szerda óta már 4 online órán vagyunk túl, nordic walkingoztunk együtt ötven-egynéhányan és tornáztunk is a héten több, mint hetvenen együtt, egyidőben – ki ki a saját otthonában, kertjében. A programot pedig folytatjuk.

Zárt Facebook csoportunkban eddigi csoporttagjaink ingyenesen élvezhetik ezt a programot több mint 170-en, de lehetőség van a havidíjas csatlakozásra is a továbbiakban. A csatlakozás díja 5000.-Ft/hó, melyért a következőket kapod a PRO csomagban:

  • belépési lehetőség a klub.kovacskriszta.hu fizetős felületre, ahová cikkeket, edzésterveket, töltök fel,
  • itt nézheted vissza a torna és nordic walking videóinkat is, a nap bármely szakában,
  • csatlakozhatsz Facebook csoportunkban, ahol élőben vehetsz részt online tornáinkon, nordic walking edzéseinken heti 6 alkalommal
  • csatlakozási díj: 5000.-Ft/hó (ez kb 200 Ft edzésenként)

Lehetőség van támogatói csomag váltására is (START), ami 2000 Ft/hó, ennek ellenében a klub.kovacskriszta.hu oldalra felöltött cikkeket olvashatod.

VIP csomagunkat akkor válaszd, ha egyéni problémádnak megfelelő tanácsokat vársz  tőlem, ennek díja 10 000 Ft. A csomagok között van átjárási lehetőség, azok megváltoztathatóak és az előfizetés bármikor lemondható.

Az online MAKKA programra ezen a felületen jelentkezhetsz: https://www.kovacskriszta.hu/makka-online-klub/ , itt találsz további információt is róla. Amennyiben ismerőseidet szeretnék invitálni, kérlek nekik is ezt a linket küldd el: https://www.kovacskriszta.hu/makka-online-klub/, amit ezúton is köszönök.