2022. október – Világ Gyalogló Hónap

Játszani hívunk Benneteket!

2022. októberben rendezik meg a világ számos országában a gyalogló hónapot, melynek célja, hogy felhívjuk a figyelmet a rendszeres mozgás, testedzs egy egyszerű és mindenki számára elérhető fajtájára: a gyaloglásra. Hiszen ennek  a mozgásformának nincs ellenjavallata, a láb mindig kéznél van, bármely fittségi szinten elkezdhető és a nehézségi szintje fokozható.

Játékunk célja, hogy mozgásra és persze játékra ösztönözzük Rákosmente lakosságát, a családokat, gyermekeket, felnőtteket és idősebbeket egyaránt.

A részvétel módja egyszerű, sétáljatok végig a Rákos-patak XVII. kerületi szakaszán, s keressétek meg az útvonal mentén kihelyezett 5 db QR-kódot. Az útvonal hossza egy irányban 3,6 km, mely csak oda vagy oda vissza is bármikor, egyénileg teljesíthető. Ajánlott indulás a Cinkotai út felől. A QR-kódot beolvasva tudtok a játékban részt venni, az ott feltett kérdések megválaszolásával. Novemberben elején, a játékban részt vevők között ajándékokat sorsolunk ki. A nyerteseket ezen az oldalon ill. a megadott emai-címen értesítjük.

A játék időtartama: 2022. október 1-31-ig.